Jacky Kroeske

Ben en Jacky Kroeske zijn de oprichters en leiders van de River Amsterdam Church in Nederland.
Lees meer
Ben en Jacky Kroeske kwamen in 2013 naar Nederland met de visie voor Nederland en Europa brandend in hun hart!
Jacky Kroeske, geboren in Puerto Rico, heeft op 12 jarige leeftijd haar hart aan Jezus gegeven.
Jacky groeide met haar 2 broers op in een baptistengemeente in Florida. Al op jonge leeftijd had ze het verlangen om Jezus te dienen. Ze vertelde haar klasgenoten op de middelbare school over Jezus en was in staat te getuigen tegen haar vriendinnen.
Op 16 jarige leeftijd werd ze krachtig aangeraakt door God en hoorde ze de roep van God voor haar leven. Diep vanbinnen wist ze al dat haar roeping in het buitenland lag.

Bijbelschool
Op negentien jarige leeftijd begon ze aan de Bijbelschool aan de River in Tampa, Florida. Tijdens haar tijd in bijbelschool brak de Heer haar hart voor de verlorenen en de naties. Nadat ze was afgestudeerd met een Bachelor of the Arts in theologie, werd ze aangenomen als fulltime staflid bij The River at Tampa Bay Church & Revival Ministries International.

Tijdens haar tijd in Amerika ontmoeten ze haar man, Ben Kroeske.

Familie
Samen hebben Ben & Jacky Kroeske twee kinderen, Juliana (11) en Liam (8) en vervullen ze de roep van God voor hun leven door het pionieren van The River Amsterdam Church.

Elk jaar vindt er onder leiding van Jacky de 'Forté Women's Conference plaats. Elke keer worden hier vele vrouwen bekrachtigd en aangeraakt door de Heilige Geest.
Jacky is een dynamische prediker die het woord vrijmoedig en met kracht verkondigt.

Pastor
Ben Kroeske

Ben & Jacky Kroeske zijn de voorgangers van de River Amsterdam Church, waar ze de meeste zondagen preken.
Lees meer