river church

Amersfoort

lees meer
We zijn onwijs enthousiast om de oprichting van onze tweede kerklocatie aan te kondigen - The River Amersfoort.  We geloven dat deze tweede locatie van The River gezegend zal zijn en dit jaar zal uitgroeien tot een sterke lokale kerk met grote impact in deze regio.

Over The River Amersfoort

De deuren van The River Amersfoort zijn officieel geopend. De zondagochtenddiensten vinden plaats om 10:00 uur. Ook zal er één keer per maand Home Group zijn op woensdagavond en Soulwinning één keer per maand op zaterdagmiddag.

DREAM
TEAMS

Elk lid van het lichaam van Christus heeft een specifiek doel en plaats in Zijn huis. Wij geloven dat God JOU kan gebruiken in de lokale kerk om de handen en voeten van Jezus te zijn in dit land. Als lid van The River Amersfoort zijn er verschillende teams waar jij in kan dienen. Klik hieronder om je aan te melden voor één van onze Dream Teams.
aanmelden

Over de locatie

We hebben een fantastisch gebouw overgenomen van een andere gemeente, zonder leningen! Er is genoeg ruimte om jou en jouw familie te verwelkomen.

Adres: Natriumweg 6, Amersfoort. 

aanmelden

Geven

Door dit werk financieel te ondersteunen, maak je het werk van The River Amersfoort mogelijk om zo mee te bouwen aan een krachtige lokale kerk, impact te maken in regio Amersfoort en levens te zien transformeren door Gods kracht. 

 Klik hieronder om financieel zaaien in het werk van The River Amersfoort? 

geven

Events

Heb je interesse? Kom naar een van onze zondagdiensten! 

23

jun

Zondagdienst

16

jun

Gastspreker Pastor Allen Hawes

23

jun

Zondagdienst

30

jun

Friends & Family Sunday

FAQ

  • Wat is het adres?

    Het adres van The River Amersfoort is: Natriumweg 6, Amersfoort. 

  • Is er voldoende parkeergelegenheid?

    Parkeren kan bij The River Amersfoort gratis op het terrein om in de omgeving. Het parkeerteam zal je helpen een parkeerplek te vinden. 

  • Hoe lang duurt de dienst?

    We hechten veel waarde aan tijd in Gods aanwezigheid, dus ons doel is niet om je snel uit de dienst te krijgen, maar om je te bemoedigen, bekrachtigen en op te bouwen voor de week. Onze gemiddelde dienst duurt ongeveer 2,5 uur.