Growth track

Wij willen graag dat jij je volle potentieel bereikt! In The River hanteren we de ABC's van discipelschap.

Attend

Of het nu gaat om het bijwonen van een van onze zondagsdiensten, een van onze evenementen of zelfs home groups; we willen ervoor zorgen dat je je welkom voelt. The River Amsterdam is een plek waar jong en oud van elke cultuur een thuis kunnen vinden. Wij zijn een kerk in beweging waar je niet alleen over God hoort, maar een plek waar je Hem persoonlijk kunt leren kennen. Als je geplant wordt, belooft Gods Woord dat je zult bloeien en stevig geworteld en gegrond zult zijn.

Bezoek ons

Basics

Tijdens 7 avonden ontvang je sleutels van de belangrijkste onderwerpen in het Christelijk geloof zoals de waterdoop, tongentaal, bekering van zonde en nog veel meer belangrijke onderwerpen. Je wordt toegerust voor je dagelijkse wandel met de Heer en krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en antwoorden te krijgen uit het Woord van God.

aanmelden Basics

Connect

Wij geloven in de kracht van het verbinden met een lokale kerk als gelovigen. En we zien de River Family graag groeien door nieuwe leden te verwelkomen!

We hebben een klas voor nieuwe leden genaamd Connect With Us, waar je de kans krijgt om over de visie van de kerk te horen, Pastors Ben & Jacky te ontmoeten en meer informatie te vinden over hoe je lid kunt worden bij de River Amsterdam!

Ik wil lid worden

Dream Team

Elk lid van het lichaam van Christus heeft een specifiek doel en plaats in Zijn huis. Wij geloven dat God JOU kan gebruiken in de lokale kerk om de handen en voeten van Jezus te zijn in dit land. Als je eenmaal lid bent hier bij the River, hebben we verschillende teams die dienen tijdens onze zondagse diensten waar jij je bij kunt aansluiten.

Aanmelden voor een Dream team

Emerging Leaders

Emerging leaders is een specifieke cursus voor geselecteerde Dream Team leden die klaar zijn om in een leiderschapsrol te stappen binnen de River Amsterdam Church. Hier wordt de volgende generatie van thuisgroepleiders en Dream Team leiders toegerust!