The River

Maak eeuwige impact

Door dit werk financieel te ondersteunen, maak je het werk van The River mogelijk om zo de oogst van zielen binnen gehaald te zien worden.

Klik hier om te geven via PayPal
Klik hier om te geven met Bitcoin

Bankgegevens The River NEDERLAND:
Name: The River

IBAN: NL43INGB0006248083

BIC: INGBNL2A

Bankgegevens The River AMERSFOORT:
Name: The River
IBAN: NL59INGB0007922209
BIC: INGBNL2A

Bouwfonds:
Naam:
The River

IBAN: NL39INGB0008223269
BIC: INGBNL2A

Ja, ik wil geven

Partners geloven in wat we doen en vormen een solide basis waarop wij kunnen bouwen. Door partners met ons te worden help je ons stappen vooruit te nemen om zo de bediening naar het volgende niveau te brengen. Door een partner te worden investeer je in vruchtdragend werk, en ben je deel van een grote impact op deze generatie.
Word partner
 • Hoe kan ik mijn partnerschap verhogen?

  Dit kan je handmatig doen. Neem contact op via het contactformulier mocht je vragen hebben.

 • Heeft The River een ANBI status?

  The River Amsterdam heeft een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling), giften aan The River zijn daarom fiscaal aftrekbaar.

 • Kan ik mijn gift ook handmatig overmaken?

  Een gift handmatig overmaken is mogelijk. Je vindt ons IBAN nummer gemakkelijk onderaan de pagina. Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Neem dan contact op via ons contactformulier. We helpen je graag zo gemakkelijk mogelijk te geven.

 • Gelooft The River in tiende geven?

  Ja, we geloven alles wat de Bijbel zegt. Het is niet iets dat we God geven, maar het behoort Hem toe. Aan de tiende zijn ook veel zegeningen verbonden, zoals in Mal.3:8-10 staat. “Brengt al de tienden in het magazijn, opdat er spijze zij in mijn huis, en bewijst Mij nu hiermee, zegt de Here der heerscharen, of Ik u niet de vensters van de hemel zal openen en u een zegen zal uitgieten, dat er geen plaats genoeg zal zijn om die te ontvangen.”