kom langs bij

The River

Bekijk events
Ben je op zoek naar een Kerk in de regio Amsterdam? The River is een snelgroeiende en moderne kerk in Hoofddorp. We willen je graag van harte uitnodigen om The River te bezoeken!

Tijden & locatie

Elke zondag houden we kerkdiensten in de middag om 12:30 en om 18:00. Je bent van harte welkom om ons in een van deze diensten te bezoeken! De diensten van 12:30 zijn in het Nederlands, en de diensten om 18:00 in het Engels. Voor beide diensten is er vertaling beschikbaar.

Ons adres is Diamantlaan 3, 2132 WV Hoofddorp.

Let op: tijdens de zomervakantie van 28 juli t/m 18 augustus hebben wij geen avonddienst en houden wij onze middagdienst om 11:00. 

Neem een kijkje op onze eventspagina om op te hoogte te blijven van al onze activiteiten. 

Events

Naast onze reguliere diensten op de zondagen, organiseren we ook veel events.

20

jul

Soul Winning Saturday

21

jul

Zondagdienst

24

jul

Finance Group

Registreren

25

aug

Friends & Family Sunday

29

aug

Nieuwe ronde Basics

Registreren

08

sep

Victory Week

Registreren

19

sep

Start Bijbelschool

Registreren

FAQ

 • Is de kerk met Openbaar vervoer bereikbaar?

  Onze locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken door middel van de buslijnen vanaf Station Hoofddorp naar Graan voor Visch.

 • Is er voor mijn kinderen opvang?

  Voor de leeftijden 1-12 jaar is er kinderkerk. In de kinderkerk krijgen je kinderen de kans om samen met hun leeftijdgenootjes de kerk zelf te beleven en zelf de levende relatie met God aan te gaan.

 • Is er vertaling aanwezig?

  Voor beide diensten is er live vertaling van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands. Hiervoor kan je gemakkelijk de gratis ‘interactio’ app downloaden om direct te luisteren op je eigen mobiele apparaat. Vraag een van onze teamleden om hulp, mocht dit nodig zijn.

 • Hoe lang duurt de dienst?

  We hechten veel waarde aan tijd in Gods aanwezigheid, dus ons doel is niet om je snel uit de dienst te krijgen, maar om je te bemoedigen, bekrachtigen en op te bouwen voor de week. Onze gemiddelde dienst duurt ongeveer 2,5 uur. 

 • Is er voldoende parkeergelegenheid?

  Er zijn parkeermogelijkheden beschikbaar in de omgeving. Het Parking Team staat klaar om te assisteren bij het vinden van een parkeerplaats.