kom langs bij

The River

Bekijk events
Ben je op zoek naar een Kerk in de omgeving van Amsterdam? The River is een snelgroeiende en moderne kerk in de gemeente Amsterdam. We willen je graag van harte uitnodigen om The River te bezoeken!

Tijden & locaties

Elke zondag houden we kerkdiensten in de middag om 12:30 en om 18:00. Je bent van harte welkom om ons in een van deze diensten te bezoeken! De diensten van 12:30 zijn in het Nederlands, en de diensten om 18:00 in het Engels. Voor beide diensten is er vertaling beschikbaar.

Omdat onze volgende permanente locatie wordt gerenoveerd, komen we op zondag samen op verschillende locaties. Bezoek onze evenementenpagina om te zien waar we deze zondag samenkomen. Zowel onze 12:30 als 18:00 dienst zal op dezelfde locatie zijn.

Events

Naast onze reguliere diensten op de zondagen, organiseren we ook veel events.

24

feb

Soul Winning Saturday

25

feb

Friends & Family zondag

25

feb

Nieuwe leden presentatie

Registreren

10

mrt

Doopdienst

Registreren

01

mrt

Youth Night

30

apr

Youth Revival Camp

Registreren

03

mrt

Zondagdienst

FAQ

 • Is de kerk met Openbaar vervoer bereikbaar?

  Elke locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

 • Is er voor mijn kinderen opvang?

  Voor de leeftijden 1-12 jaar is er kinderkerk. In de kinderkerk krijgen je kinderen de kans om samen met hun leeftijdgenootjes de kerk zelf te beleven en zelf de levende relatie met God aan te gaan.

 • Is er vertaling aanwezig?

  Voor beide diensten is er live vertaling van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands. Hiervoor kan je gemakkelijk de gratis ‘interactio’ app downloaden om direct te luisteren op je eigen mobiele apparaat. Vraag een van onze teamleden om hulp, mocht dit nodig zijn.

 • Hoe lang duurt de dienst?

  We hechten veel waarde aan tijd in Gods aanwezigheid, dus ons doel is niet om je snel uit de dienst te krijgen, maar om je te bemoedigen, bekrachtigen en op te bouwen voor de week. Onze gemiddelde dienst duurt ongeveer 2,5 uur. 

 • Is er voldoende parkeergelegenheid?

  Parkeren kan bij onze locaties vrijwel altijd gratis in de woonwijken eromheen. Mocht je toch dichterbij willen parkeren kan je gebruikmaken van de betaalde parkeergarages.