1 maart, 2024

Youth Night

1 maart hebben we een speciale Youth Night voor de leeftijden 13-19!

Youth Revival is een Christelijke, interkerkelijke jongeren beweging waarbij jongeren bekrachtigd en gemobiliseerd worden door de kracht van de Heilige Geest om een impact te maken op de wereld om ons heen.

Jeugd is aan het opstaan in Nederland . We willen jongeren gedoopt  zien  worden in de Heilige Geest en met vuur  om een verschil te maken in de wereld. Zonder compromis, zonder angst, niet  door eigen kracht. Maar in de kracht van de Heilige Geest.

Wij willen dat de  jeugd wordt toegerust en bekrachtigd voor een leven van dienstbaarheid binnen de kerk en ook tegelijkertijd een zegen te  zijn in de samenleving.

Locatie: Diamantlaan 3, Hoofddorp

Tijd: 19:30 – 22:30

Leeftijd: 13-19

 

Eventix

FAQ

 • Is de kerk met Openbaar vervoer bereikbaar?

  Elke locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

 • Is er voor mijn kinderen opvang?

  Voor de leeftijden 1-12 jaar is er kinderkerk. In de kinderkerk krijgen je kinderen de kans om samen met hun leeftijdgenootjes de kerk zelf te beleven en zelf de levende relatie met God aan te gaan.

 • Is er vertaling aanwezig?

  Voor beide diensten is er live vertaling van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands. Hiervoor kan je gemakkelijk de gratis ‘interactio’ app downloaden om direct te luisteren van je eigen mobiele apparaat. Vraag een van onze teamleden om hulp, mocht dit nodig zijn.

 • Hoe lang duurt de dienst?

  We hechten veel waarde aan tijd in Gods aanwezigheid, dus ons doel is niet om je snel uit de dienst te krijgen, maar om je te bemoedigen, bekrachtigen en op te bouwen voor de week. Onze gemiddelde dienst duurt ongeveer 2,5 uur. 

 • Is er voldoende parkeergelegenheid?

  Parkeren kan bij onze locaties vrijwel altijd gratis in de woonwijken eromheen. Mocht je toch dichterbij willen parkeren kan je gebruikmaken van de betaalde parkeergarages.