24 februari, 2024

Soul Winning Saturday

Elke zaterdag gaan wij de straten van Amsterdam op om het goede nieuws te verkondigen. Om 13:00 verzamelen we voor een korte training en toerusting.

Deze zaterdag verzamelen om 13:00 bij Restaurant Aneka Rasa.

Adres: Warmoesstraat 27, 1012 HV Amsterdam

Tijd: 13:00

Heb je nog nooit aan evangelisatie gedaan. Geen zorgen, ons team zorgt ervoor dat je altijd samen met iemand zal gaan die al enige ervaring heeft om je zo goed mogelijk te trainen.

De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Eventix

FAQ

 • Is de kerk met Openbaar vervoer bereikbaar?

  Elke locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

 • Is er voor mijn kinderen opvang?

  Voor de leeftijden 1-12 jaar is er kinderkerk. In de kinderkerk krijgen je kinderen de kans om samen met hun leeftijdgenootjes de kerk zelf te beleven en zelf de levende relatie met God aan te gaan.

 • Is er vertaling aanwezig?

  Voor beide diensten is er live vertaling van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands. Hiervoor kan je gemakkelijk de gratis ‘interactio’ app downloaden om direct te luisteren van je eigen mobiele apparaat. Vraag een van onze teamleden om hulp, mocht dit nodig zijn.

 • Hoe lang duurt de dienst?

  We hechten veel waarde aan tijd in Gods aanwezigheid, dus ons doel is niet om je snel uit de dienst te krijgen, maar om je te bemoedigen, bekrachtigen en op te bouwen voor de week. Onze gemiddelde dienst duurt ongeveer 2,5 uur. 

 • Is er voldoende parkeergelegenheid?

  Parkeren kan bij onze locaties vrijwel altijd gratis in de woonwijken eromheen. Mocht je toch dichterbij willen parkeren kan je gebruikmaken van de betaalde parkeergarages.