Youth Revival

Youth Revival is de jongerenbeweging van The River Nederland waar jongeren gemobiliseerd worden door de kracht van de Heilige Geest om een impact te maken op de wereld om hen heen.
Lees meer
Wij geloven dat wanneer jongeren vol zijn van Jezus, zij het antwoord hebben op de problemen van deze wereld. God is iets groots aan het doen in Nederland en wij zullen dat niet aan ons voorbij laten gaan. Het is tijd om uit te stappen en te wandelen in het plan dat God voor jouw leven heeft, zodat jij tot zegen kan zijn voor jouw generatie!
“Wij wachten niet meer op opwekking, wij hebben besloten om samen op te staan en de opwekking te zijn waar deze generatie naar op zoek is.”
“Wij wachten niet meer op opwekking, wij hebben besloten om samen op te staan en de opwekking te zijn waar deze generatie naar op zoek is.”

Doelgroepen & Leiders

Leiders Youth & Young Adults (13-29)
Pastors Tim & Shanna Veerman 
Pastors Tim & Shanna overzien het gehele departement van Youth Revival. Ze staan bekend door hun krachtige leiderschap en persoonlijke betrokkenheid.
Teamleiders Youth (13-19 jaar)
Lars & Sarah de Groot
Mijn vrouw en ik zijn als jeugdleiders bevoorrecht om deel uit te maken van het goede werk dat God is begonnen in de jongeren van Nederland. We geloven dat het land bevloeid gaat worden met de kennis van de Heerlijkheid van de HERE. We zien een leger opstaan van jonge mannen en vrouwen die een stem zullen zijn in deze generatie. Een duisternis, zwart als de nacht, zal de aarde omhullen, maar de glorie van de Here zal van de jeugd in Nederland afstralen! 
Assistent Leiders Young Adults (20-29):
Wouter & Wendy Elting
Wij zijn Wouter en Wendy. Vanaf het moment dat we bij elkaar kwamen hadden we dezelfde passie; Jongeren te zien groeien in de dingen van God en een generatie te zien opstaan in de kracht van Jezus! We zijn dankbaar een onderdeel te mogen zijn in Gods plan voor deze generatie en hopen je te mogen ontmoeten in onze homegroup!

Agenda

  • Eerste vrijdag | Youth Night
  • Tweede vrijdag | Young Adults Hang Out
  • Derde vrijdag | Youth Hang out
  • Vierde vrijdag | Young Adults Revival Night 
Volg ons op Instagram

EVENTS

Heb je interesse? Kom naar een van onze events!