Kids Church

Voor kinderen van 1 tot 12 jaar is er Kids Church! Tijdens het programma en de diensten van Kids Church krijgen kinderen de mogelijkheid om samen met hun leeftijdsgenoten de kerk te ervaren en een levende relatie met God aan te gaan. 
Lees meer

Over Kids Church 

Iedere zondagmiddag tijdens de dienst van 12:30 uur verwelkomt Kids Church kinderen van 1-12 jaar. Bovendien organiseren we iedere tweede zondagavond van de maand tijdens de avonddienst van 18:00 uur een leuk programma speciaal voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud.

Onze missie is het oprichten van kinderen tot sterke leiders die een liefdevolle relatie met Jezus hebben. Iedere week worden toekomstige wereldveranderaars aangemoedigd en bekrachtigd door inspirerende preken, aanbidding en natuurlijk heel veel plezier!

Binnen Kids Church streven we naar een veilige omgeving waarin elk kind zich kan ontwikkelen. Onze leiders werken als een hecht team, waarbij geen enkel kind ooit alleen is met een leider. Bovendien hebben al onze teamleden een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ingediend, waardoor we een extra laag van veiligheid bieden.

  • Check-in middagdienst: vanaf 12:00 uur
  • Check-in avonddienst: vanaf 17:30 uur  

Voor ouders & vrijwillgers 

The River is een kerk met veel kinderen. Om ervoor te zorgen dat iedere ouder/verzorger zelf kan genieten van de dienst, is onze Kids Church beschikbaar voor alle kinderen tussen de 1-12 jaar. Ben je lid bij The River en breng je je kinderen bij onze Kids Church, en wil je hier graag aan bijdragen? Kom het Kids Church team versterken!

aanmelden kids church team
Leeftijdsgroepen
Onze kinderkerk is onderverdeeld in vijf leeftijdscategorieën

River Babies (1 jaar)

River Toddlers (2 jaar)

River Mini's (3-5 jaar)

River Kids (6-8 jaar)

River Tweens (9-12 jaar)