10 maart, 2024

Doopdienst

Voel je van harte welkom om deze zondag onze diensten bij te wonen! De Nederlandstalige dienst begint om 12:30 uur, gevolgd door de Engelstalige dienst om 18:00 uur. Beide diensten vinden op dezelfde locatie plaats.

We zien uit naar onze doopdienst op 10 maart. Tot nu toe zijn er al een heel aantal mensen van allerlei achtergronden en leeftijden die er klaar voor zijn het water in te gaan. Deze publieke geloofsbelijdenis is een belangrijk moment voor de gelovige!

Gedoopt worden betekend het sterven van je oude zelf en het opstaan met een nieuw leven in Christus. Twijfel niet meer en geef je vandaag op! Laat het oude leven achter je door het maken van deze keuze.

 

Aanmelden

Parkeren is mogelijk op de volgende manieren:

 1. Gratis parkeren in de omliggende wijken Op zondag is er gratis parkeren in de omgeving van de RAI.
 2. Parkeerkaart met korting online kopen [aanbevolen] Via de knop hieronder kan een parkeerkaart worden gekocht met korting (totaal €15,50 voor de hele dag). Dit moet vooraf worden aangeschaft en kan niet op locatie. Selecteer alleen de desbetreffende zondag in het datumveld waarop je wilt parkeren. Vervolgens is het mogelijk om de parkeerkaart aan te schaffen.
 3. Parkeren zonder korting op locatie Je kunt ook gewoon binnenrijden bij de parkeergarage in de RAI. Tarief €5,50 per uur.
 4. Parkeren met P+R korting Mocht je na de dienst nog naar het centrumgebied gaan dan kom je mogelijk in aanmerking voor het P+R tarief van €1,- per dag. Klik op de knop hieronder voor alle spelregels rondom P+R.

Koop je parkeerkaart hier

FAQ

 • Is de kerk met Openbaar vervoer bereikbaar?

  Elke locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

 • Is er voor mijn kinderen opvang?

  Voor de leeftijden 1-12 jaar is er kinderkerk. In de kinderkerk krijgen je kinderen de kans om samen met hun leeftijdgenootjes de kerk zelf te beleven en zelf de levende relatie met God aan te gaan.

 • Is er vertaling aanwezig?

  Voor beide diensten is er live vertaling van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands. Hiervoor kan je gemakkelijk de gratis ‘interactio’ app downloaden om direct te luisteren van je eigen mobiele apparaat. Vraag een van onze teamleden om hulp, mocht dit nodig zijn.

 • Hoe lang duurt de dienst?

  We hechten veel waarde aan tijd in Gods aanwezigheid, dus ons doel is niet om je snel uit de dienst te krijgen, maar om je te bemoedigen, bekrachtigen en op te bouwen voor de week. Onze gemiddelde dienst duurt ongeveer 2,5 uur. 

 • Is er voldoende parkeergelegenheid?

  Parkeren kan bij onze locaties vrijwel altijd gratis in de woonwijken eromheen. Mocht je toch dichterbij willen parkeren kan je gebruikmaken van de betaalde parkeergarages.